Cu o abordare meticuloasă și o atenție minuțioasă la detalii, proiectul terasei “Mesopotamia” a adus la viață o experiență unică de luat masa în mijlocul orașului. Acest spațiu fermecător este rezultatul unei colaborări fructuoase între echipa EURO DEKA  și clientul nostru, care a vizionat și inspirat fiecare etapă a proiectului.

Echipa noastră a lucrat asiduu pentru a asigura că terasa “Mesopotamia” a fost pregătită la timp pentru deschidere. 

Unul dintre aspectele cheie ale succesului terasei este mobilierul unic și personalizat/

Pentru a sublinia și mai mult atmosfera terasei “Mesopotamia”, clientul a dorit și adăugarea unor jardiniere care să aducă o notă de natură și prospețime spațiului exterior. Echipa EURO DEKA  a acceptat provocarea și a creat jardiniere personalizate care completează cu eleganță designul terasei. 

Proiect:

Livrarea mobilierului la timp a fost esențială pentru deschiderea terasei “Mesopotamia”. Am demonstrat punctualitate și profesionalism în fiecare etapă a procesului, asigurându-ne că totul a fost gata pentru ziua mare. 

Această colaborare de durată ne-a permis să dezvoltăm o înțelegere profundă a nevoilor și preferințelor clientului, lucru care ne-a ajutat să oferim soluții personalizate care să răspundă în mod optim cerințelor proiectelor viitoare. Suntem încântați să continuăm să aducem creativitatea și expertiza noastră în fiecare nouă inițiativă. 

Echipa EURO DEKA

Start typing to see products you are looking for.